رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح ویژگیهای انواع روغن مصرفی، نسبت به مصرف روغنهای غیر سرخ کردنی در سرخ کردن مواد غذایی بدلیل بروز سرطان هشدار داد.

در ادامه مطلب بخوانید


ترولیا | پرتال جامع شامل «سرگرمی، آموزش، عکس، کلیپ های متنوع و.» مواد غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر ۱۸ سال تحصیلی ۹۷-۹۶ مدیریت اداره آموزش و پرورش شهرستان گچساران جهان زیبای من پی ام سی چت کانون آگهی و تبلیغاتی نصرت وبوکا خبرنامه کافه جک جدید